Translate

divendres, 22 de juliol del 2016

PLATÒ COMBINAT: XERRADA, ÀPAT I DEBAT DE SOBRETAULA



Recuperant els bons costums i seguint la tradició al més pur estil dels clàssics, us convidem a participar dels Àpats culturals Plató Combinat. 

On a més de gaudir de l’exposició de temes de debat actual amb experts en cada matèria, retornarem allà d’ on és nodreix la civitas: els ciutadans. I per això hi ha que exercir com a tals.

Cal retornar la veu i l’opinió a qui té el dret d’exercir-la. I res millor, en un País amb una superfície de 31.895 km² i una població aproximada de més de 7.500.000 habitants, que reunir-nos per gaudir d’un bon àpat i descobrir de nou a la sobretaula l’ Àgora.

Potser així, amb la pràctica deixarem de patir allò tan nostre del “si, però...”

Us convidem a participar dels Àpats culturals, Plató Combinat.

CAL FER RESERVA (per raons evidents d’espai): mduarte@dracmaycat.com
ORGANITZACIÓ I COORDINACIÓ: Mayte Duarte - Humanista
ÀPATS, XERRADES I DEBAT

TEMES COM:

IDENTITAT, SOCIETAT DE LA IGNORÀNCIA, RESILIÈNCIA, EPIGÈNESIS, TRANSHUMANISME, MACROFILOSOFIA, OBSOLESCÈNCIA, SOCIETAT INCLUSIVA, TICS, ECOLOGIA, ANTROPOLOGIA, EVOLUCIÓ...I TOTS AQUELLS QUE US PUGUIN SER D’INTERÈS...

És realitzaran les convocatòries en virtut de la demanda i la seva concentració, donat que es requereix un mínim d’assistència.

Voleu organitzar-ne algun? Contacteu i demaneu informació.

Hi quedeu tots convidats!

©Mayte Duarte 2012-2016 mduarte@dracmaycat.com




*Les opinions expressades pels convidats en el decurs dels mateixos, no necessàriament representen les opinions dels organitzadors. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada